Aanmelden Vrijwilligersprijs kan nog deze week

Inwoners van Nissewaard kunnen nog tot 27 oktober vrijwilligers of vrijwilligersorganisaties aanmelden die volgens hen in aanmerking komen voor de Vrijwilligersprijs van 2017. Kent u iemand die een dergelijk prijs verdient, meldt u hem of haar dan aan als kandidaat voor deze eervolle prijs.

Passie en enthousiasme
U kunt kandidaten aanmelden voor drie categorie├źn; vrijwilliger (persoon), vrijwilligersorganisatie en beste nieuwe initiatief van het jaar. Het thema van de Vrijwilligersprijs luidt dit jaar: passie en enthousiasme in vrijwilligerswerk. De jury gaat daarna alle aanmeldingen die binnengekomen zijn, nauwgezet bekijken. Op 7 december, de landelijke Dag van de Vrijwilliger, maakt de jury tijdens een speciale avond de winnaars van de prijzen bekend.

Cement van de samenleving
In onze maatschappij kunnen we niet meer zonder de inzet en het enthousiasme van gemotiveerde vrijwilligers. Vrijwilligers worden vaak terecht het cement in de samenleving genoemd. Zonder enthousiaste inwoners met passie en enthousiasme zouden veel initiatieven in Nissewaard niet van de grond komen of zouden verenigingen en organisaties veel moeilijker kunnen functioneren. Kandidaten aanmelden kan via www.nissewaardvoorelkaar.nl/vrijwilligersprijs. Doe het snel, want de tijd dringt.