Zoals jullie misschien al hebben gehoord, stelt het KNKV het spelregelbewijs vanaf volgend seizoen verplicht voor alle spelende senioren. Op dit moment is nog niet precies duidelijk wat het zal betekenen als je op 1 juli 2018 nog geen spelregelbewijs hebt gehaald. Om dit niet af te wachten, willen we jullie graag helpen om jullie spelregelbewijs te halen.

Het KNKV heeft hiervoor de website www.korfbalmasterz.nl in het leven geroepen. Op deze site kun je eerst onbeperkt oefenen. Vervolgens kun je je online examen doen. Dit kan in meerdere stappen en mocht het nodig zijn, dan kun je een onderdeel gewoon opnieuw doen. Je inloggegevens kun je aanvragen bij Pjotr. Als er voldoende animo is, kunnen we ook een spelregelavond organiseren ter voorbereiding op het online examen.

Win kaarten voor de Korfbal League Finale of het NK Schaatsen

De eerste twee leden die zich Korfbalmaster mogen noemen, ontvangen beiden 2 kaarten voor het KPN NK Allround & Sprint (schaatsen) in Thialf Heerenveen op zondag 28 januari 2018. Daarnaast verloten we 2 kaarten voor de finale van de Korfbal League in de Ziggo Dome onder iedereen die voor eind maart 2018 zijn spelregelbewijs haalt.

Eventuele vragen kun je stellen aan Pjotr.