Sinds het nieuwe seizoen is onze nieuwe website live gegaan. Het zal u misschien opgevallen zijn dat het gebruik van foto’s met personen op onze website op dit moment minimaal is.

Dat heeft een reden. Volgens de wet bescherming van persoonsgegevens mag je niet zomaar foto’s van personen op een openbare site plaatsen. Je hebt hier toestemming van de personen zelf voor nodig. Deze wet is gemaakt om mensen te beschermen. Ik hoop dat u het met ons eens bent dat bijvoorbeeld team, pinksterkamp- of kampioen foto’s onze website zoveel leuker maken.

Op onze vereniging laten wij u op onze website en op sociale media zoals Facebook, Instagram met foto’s en video’s zien waar we mee bezig zijn. Opnames worden gemaakt tijdens verschillende gelegenheden. Bijvoorbeeld tijdens evenementen, trainingen en wedstrijden. Ook u of uw kind kan op deze foto’s (en soms in video’s) te zien zijn.
Natuurlijk gaan we zorgvuldig om met foto’s en video’s. Wij plaatsen geen foto’s waardoor u of uw kind schade kunnen ondervinden. We plaatsen bij foto’s en video’s geen namen van personen. Toch vinden we het belangrijk om uw toestemming te vragen voor het gebruik van deze foto’s en video’ s omdat het goed mogelijk dat u niet wilt dat foto’s van u of uw kind op internet verschijnen.

Uw toestemming geldt alleen voor foto’s en video’s die door ons, of in onze opdracht worden gemaakt. Het kan voorkomen dat anderen foto’s maken tijdens de diverse activiteiten die bij onze vereniging plaatsvinden.  De vereniging heeft daar geen invloed op, maar wij gaan ervan uit dat een ieder ook terughoudend is bij het plaatsen van foto’s en video’s op internet.

Gisterenmiddag, zaterdag 20 januari, zijn de eerste brieven verspreid. De komende 2 weken zal via de trainers/ aanvoerders een brief aan uw kind of u als lid gegeven worden. Hierin zal worden gevraagd voor uw toestemming voor het gebruik van beeldmateriaal van u of uw kind.

Uiteraard mag u altijd terugkomen op uw beslissing.

In de kantine staat een doos (achter de bar) waarin de formulieren ingeleverd kunnen worden. Ook kunt het formulier mailen naar olympia.spijkenisse@knkv.net

Mocht u nog vragen hebben, horen wij het graag.
Deze kunt u mailen naar bovenstaand mailadres. U kunt ook één van de bestuursleden aanspreken. Wij geven u graag meer uitleg.

Alvast bedankt voor uw medewerking.

namens het bestuur