Met de volgende bestuursvergadering al in het zicht besef ik mij dat ik niets op de website gepubliceerd heb.
In vogelvlucht enkele zaken welke we op 30 januari besproken hebben.

Op de bestuursvergadering hadden we Evelien namens de TC (technische commissie) als gast.
De Technische Commissie heeft de afgelopen jaren een beleid neergezet en samen met de trainers / coaches en kinderen tot uitvoering gebracht.
Korfballen doen we allemaal met veel plezier. Maar als bestuur en TC hebben we de wens in elke leeftijdscategorie teams te hebben van verschillende sterktes zodat iedereen bij Olympia op zijn of haar niveau kan korfballen.

In het breedtekorfbal (recreatief korfbal) hebben wij veel aanbod. Vanaf het veld gaan we ook met een jeugdteam wedstrijdkorfbal spelen. Dit is het resultaat van het beleid wat de laatste jaren is ingezet. Binnenkort volgt er mee informatie over dit team!

We hebben als bestuur nog meer wensen. Onze jeugd groeit gestaag door. Daarmee is onze ‘eigen’ hal al tijden niet meer groot genoeg. Voor de trainingen niet, maar ook voor de wedstrijden is het steeds meer een gepuzzel. Wat resulteert in enkele wedstrijddagen waarop er tot laat nog¬† een wedstrijd wordt gespeeld. De handbal ervaart dit probleem ook.

Vanuit de knkv hebben wij een flyer en een mailing ontvangen over “Een Rookvrije Accomodatie”. Wat willen wij? Wat willen jullie?
Om jullie mening daarover te peilen zal er zeer binnenkort op de website of op Facebook een poll verschijnen.

Ondertussen hebben we meer dan 80 ondertekende toestemmingsverklaringen mogen ontvangen. Lang niet allemaal.
Hebben jullie de verklaring nog niet hebben ingevuld, dan wil ik jullie vragen dit zo spoedig mogelijk te doen.
formulier (.pdf)
Immers een goed gevulde website met prachtige foto’s van kanjers in actie tijdens de wedstrijden of nevenactiviteiten waar het plezier vanaf spat, is geweldig om te delen met elkaar, met je familie en vrienden.

We hebben nog twee zaterdagen in de zaalcompetitie. Er is al een team kampioen geworden. Zaterdag spelen enkele teams mogelijk ook hun kampioenswedstrijd.
Zet hem op! Kampioenen of niet. Speler of supporter.
Ik wens iedereen een gezellige sportieve seizoenseinde in de zaal toe.

Leonie van Vliet