Beste leden, ouders en verzorgers van leden,

Middels dit schrijven wil ik u informeren dat ik bij de komende algemene leden vergadering in oktober mij niet meer herkiesbaar zal stellen voor een nieuw termijn. Onze vereniging bevindt zich in een stabiele fase en na vier jaar vind ik het tijd worden om het stokje door te geven. Qua leden aantallen doen we het nog steeds erg goed en ook op sportief gebied zien we dat we heel langzaam steedsĀ  een treetje hoger opklimmen. Uiteraard liggen er nog genoeg uitdagingen op ons pad. Het vinden van voldoende vrijwilligers en het zoeken naar extra zaalruimte om maar iets te benoemen. De nieuwe voorzitter hoeft zich dus niet te vervelen. Onze vereniging verdient een mooie en stabiele toekomst. Er liggen nog zoveel kansen voor ons open. Ik hoop daarom ook dat na het lezen van deze brief er mensen over na willen denken of zij niet de nieuwe voorzitter willen worden van deze prachtige vereniging. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u iemand weet die dit ambieert. Laat het mij of andere bestuursleden weten zodat we er mee aan de slag kunnen gaan.

Korfbalvereniging Olympia door en voor iedereen.

Alex Stumpf
voorzitter