Kom samen met één of meerdere introducée(s) naar de afsluitende landelijke bijeenkomst #zijfluittop op zaterdag 2 juni aanstaande in Spakenburg in combinatie met de KNVB bekerfinale vrouwenvoetbal. Meld je zo snel mogelijk aan voor dit evenement. Voorafgaand aan de bekerfinale is er een clinic “omgaan met beïnvloedingsfactoren en weerstanden”. Mooie combinatie van meer leren over het fluiten in de praktijk en wat je zoal kunt tegenkomen om daarna naar vrouwelijke topscheidsrechters te kijken bij de KNVB bekerfinale vrouwenvoetbal.

De voetbalwedstrijd begint vermoedelijk om 18.30 uur en daaraan voorafgaand van 16.00-18.00 uur is de ontvangst met de bijeenkomst. Deelname aan de bijeenkomst is gratis. Als je je aanmeldt voor beide activiteiten dan krijg je een ‘lunchpakketje’ en een toegangskaartje voor de wedstrijd Ajax – PSV.

Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging met de exacte locatie en tijden.

Laat je alvast inspireren door Mireille van Zoggel-Foolen, rolmodel van het KNKV!