Aan het einde van een seizoen volgt, zoals elk jaar, de opstelling voor het komende seizoen. Geen simpele klus voor de JTC. Bij het samenstellen van de nieuwe teams kijken we naar prestatie, passie en plezier. Oftewel, op welk niveau zal een kind zich prettig voelen? Hoe beleeft het kind de sport en op welke manier zal hij of zij zich inzetten, waardoor het met plezier kan spelen? Ook de huidige trainers hebben meegekeken en hun mening gedeeld. Daarnaast moeten wij rekening houden met de regels van de bond, maximumleeftijden en gemiddelde leeftijden van een kind / team. Als dit alles is gelukt, nog de juiste trainers vinden en is de indeling klaar.

De indeling van de jeugdteams voor het komende seizoen is zojuist per e-mail aan alle jeugdleden en/of hun ouders verstuurd. In verband met de privacyregelgeving kunnen we de indeling niet op de website publiceren.

De JTC is zich ervan bewust dat  sommige spelers teleurgesteld kunnen zijn. Wij vragen aan u om altijd het gesprek met ons aan te gaan als er vragen en/of opmerkingen zijn. Wij onderbouwen graag onze keuzes, want over elk kind is gesproken.

Op 11 en 13 juni trainen wij in de opstelling van volgend jaar. Trainingstijden volgen nog.

 

Mocht u de e-mail niet hebben ontvangen (ook niet in uw spam-box), neem dan contact op met de ledenadministratie. In dat geval beschikken we namelijk niet over uw juiste e-mailadres.