Beste Olympia-leden,

Onze voorzitter heeft in oktober 2018 zijn functie neergelegd. Helaas heeft geen enkel lid zich gemeld om deze mooie taak op zich te nemen. De taken van de voorzitter werden, zo goed en kwaad als maar kon, door de rest van de bestuursleden opgepakt.

Ook ons bestuurslid Interne Zaken, heeft tijdens de ALV van 2018 aangegeven maximaal nog één seizoen als bestuurslid aan te blijven om zo er voor te zorgen dat er voldoende bestuursleden over zouden blijven.  Ook voor haar functie heeft nog niemand zich beschikbaar gesteld.

Wij, als huidig bestuur, kunnen deze functies onmogelijk zelf invullen of oplossen.  Wij hebben echt jullie hulp nodig om er voor te zorgen dat onze mooie vereniging goed blijft draaien!

Het bestuur hoopt dat er, voor het einde van het seizoen, er een lid of een ouder van een jeugdlid opstaat om alsnog contact op te nemen met één van onze bestuursleden om eens te komen praten over de invulling van deze functies. Contactpersoon voor de functie van voorzitter: Leonie van Vliet 06-28421374. Contactpersoon algemene zaken intern: Carla Busscher 06-54268382

Denk er niet langer over na en kom ons helpen. We hebben jullie nodig!