Aan het einde van een seizoen volgt, zoals elk jaar, de opstelling voor het komende seizoen. Geen simpele klus voor de Technische Commissie. Bij het samenstellen van de nieuwe teams kijken we naar prestatie, passie en plezier. Oftewel, op welk niveau zal een ieder zich prettig voelen? Hoe beleeft iemand de sport en op welke manier zal hij of zij zich inzetten, waardoor men met plezier kan spelen?
Bij de jeugdteams hebben de huidige trainers meegekeken en hun mening gedeeld. Daarnaast moet er rekening worden gehouden met de regels van de bond; maximumleeftijden en gemiddelde leeftijden van een kind / team. Als dit alles is gelukt, nog de juiste trainers vinden en is de indeling klaar.
De opstelling is op basis van huidige leden. Vanwege nieuwe spelers kan de opstelling nog wijzigen. Uiteraard stellen wij de desbetreffende spelers tijdig op de hoogte.
De Technische Commissie is zich ervan bewust dat sommige spelers teleurgesteld kunnen zijn. Wij vragen aan u om altijd het gesprek met ons aan te gaan als er vragen en/of opmerkingen zijn. Wij onderbouwen graag onze keuzes. Voor vragen kunt u bij voorkeur mailen naar bestuurwedstrijdzaken@olympia-spijkenisse.nl
Of om een afspraak te maken voor een gesprek:
Senioren: Martijn ( 06 – 25179146 )
Jeugd: Evelien ( 06 – 20810421 )
Wij willen hier de tijd voor nemen, dus praten liever met u apart en niet langs de velden of in de kantine!
Op 17, 19, 24 en 26 juni trainen de kinderen in de opstellingen van volgend jaar. Deze wordt zaterdag 18.00 uur gepubliceerd op de website