Uiteraard wachten wij als bestuur de verdere ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus af. In ieder geval blijft Olympia tot en met 6 april gesloten. Alle trainingen, wedstrijden en andere evenementen tot die tijd zijn afgelast.

 

Het KNKV heeft inmiddels ook diverse besluiten genomen:

  • Wedstrijdkorfbal zaal (Olympia 1, 2 en 3): Alle nog geplande wedstrijden in de zaalcompetitie worden afgelast. Het KNKV besluit op een later moment hoe wordt omgegaan met de kampioenschappen en promoties. De eerder genoemde datum van 20 maart is niet meer van toepassing.
  • Breedtekorfbal zaal (overige teams): Alle nog geplande wedstrijden in de zaalcompetitie worden afgelast en de zaalcompetitie 2019/2020 wordt als niet gespeeld beschouwd. Voor de indelingen voor de zaalcompetitie 2020/2021 zijn de gevolgen minimaal, omdat het breedtekorfbal op basis van sterkte wordt ingedeeld.
  • Veldcompetitie: Het KNKV heeft besloten alle duels in de veldcompetitie tot en met donderdag 16 april af te gelasten. Over de verdere wedstrijden wordt later een besluit genomen.
  • Finale Ahoy’: Afgelast. Het KNKV besluit later over een eventuele nieuwe datum.