De feestdagen komen er weer aan. Dat betekent veel gezelligheid, samen zijn en natuurlijk voor velen ook cadeautjes. Of piep jij er stiekem tussenuit en ga je lekker op wintersport, of naar een warm oord?

Moet je nog kerstcadeaus kopen, of ga je toch een vliegticket of hotelletje boeken? Help dan de vereniging door dit via Sponsorkliks te doen! Je betaalt dan zelf helemaal niets extra, maar de vereniging krijgt dan toch een percentage van het bedrag dat je uitgeeft. Daar kunnen we dan met zijn allen weer mooie dingen van doen, dus eigenlijk help je hier jezelf natuurlijk ook mee 🙂

Shops die meedoen zijn bijvoorbeeld CoolBlue, Bol.com, Expedia, Booking.com, MediaMarkt, maar ook Thuisbezorgd.nl, AH.nl, Hunkemöller, HEMA, Intertoys of Blokker. Voor iedereen wat, jij snel je kerstaankopen gedaan, én meteen je club geholpen.

Bekijk de volledige lijst met winkels via de link hieronder. Denk aan je club, en vertel het rond!

Bekijk alle winkels en bestel via deze link!