Olympia wint bruggenderby van Nikantes.

Zaterdag 24 november stond de eerste zaal wedstrijd op het programma. Na een wisselvallige voorbereiding moest Olympia gelijk aan de bak tegen het altijd fysieke Nikantes.

Nikantes heeft uitgesproken vol voor promotie te gaan, taak van Olympia om dat de eerste wedstrijd al tegen te gaan. De wedstrijd begon in het voordeel van nikantes. Wat al snel een 4-1 voorsprong pakte. Na de 4-1 kantelde de wedstrijd en kwam Olympia beter in het spel. Waardoor er uiteindelijk gerust werd met een 7-9 voorsprong.

Nikantes scoorde na rust direct de 8-9 en Olympia stokte. Mede door het foutenfestijn van nikantes werd er weer een riante voorsprong gepakt van 11-14. De 4e goal verschil wou maar niet vallen. Uiteindelijk wint Olympia met 12-15 en zijn de eerste 2 punten voor de korfbal ploeg uit Spijkenisse.

Andre vd wacht (4 goals), Glenn Everwijn (2), Nadine vd steen (3), Tanya van Buuren, Shane van Bree (4 / ‘45’ Martijn vd Breevaart), Lennart Orgers (2), Karin de Zeeuw, Eline vd Wacht