Olympia pakt 2e overwinning.

Zaterdag 1 december stond de eerste thuiswedstrijd op het programma. RSV Sperwers kwam op bezoek, op voorhand een lastige wedstrijd want sperwers is op het veld ongeslagen.

De wedstrijd begon moeizaam, Olympia opende de score maar Sperwers kwam snel langszij. Olympia kwam na 10 minuten op een 3-4 achterstand maar knokte zich goed terug en kwam op een 5-4 voorsprong. Daar stokte de goals en bleef Sperwers in de wedstrijd. Olympia was veel beter, maar kon dat niet laten zien in de score. Beide ploegen gingen rusten met een tussenstand van 6-6.  

De 2e helft begon snel met 2 goals van Olympia. Sindsdien ging de score weer op en neer, maar is Olympia geen moment in gevaar gekomen. De ploeg van Peter Buitendijk kwam op een voorsprong van 13-9 en sindsdien was de wedstrijd gespeeld. In de rommelige eindfase vielen nog wat goals, maar kwam het niet meer in gevaar.

De eindstand werd 15-12 in het voordeel van Olympia. Een mooie uitslag tegen het toch altijd fysieke en sterke Sperwers. Volgende week is de derby tussen Olympia en Capproen. De wedstrijd begint om 20:00 te Spijkenisse.

Andre vd. Wacht (4 goals), Glenn Everwijn (1 goal), Nadine vd. Steen (1 goal) Tanya van Buuren (2 goals), Shane van Bree (3 goals), Lennart Orgers (1 goal) Eline vd. Wacht (1 goal), Nienke Kros (2 goals)