Beste leden,

Onze jeugd is vanaf begin november bezig geweest met de verkoop van loten voor de grote clubactie. We zijn heel trots om u te kunnen melden dat deze actie een groot succes is geworden. Heel veel loten (929 stuks)  zijn door heel veel leden verkocht en met elkaar hebben we het prachtige bedrag van  € 2200,00 opgehaald. Dit betekent dat we ons doel, een bijdrage voor het muziek- omroepsysteem, behaald hebben. We gaan ervan uit u hier snel van kunt genieten op wedstrijddagen en bij evenementen.

Om onze jeugd extra te motiveren was er voor het team wat de meeste loten zou verkopen een mooi uitje beloofd. Het was nog even spannend tussen de D4 en de D2, maar de spelers van de D4 mogen met hun coach gaan ontbijten bij “de Watertuin”. Hierbij zetten we ook zeker Robin uit dit team even in het zonnetje. Naast een korfballer blijkt dit ook nog eens een echte verkoper te zijn. Hij heeft van iedereen de meeste loten verkocht.

We wensen de D4 een heerlijke ochtend toe en willen alle leden, ouders/ verzorgers en trainers bedanken voor hun inzet en enthousiasme. We kijken uit naar de editie van 2019.

12 december is de trekking van de grote clubactie 2018. De winnende lotnummers worden op 13 december 2018 bekend gemaakt.

Op de website www.clubactie.nl is een banner te vinden waar je je lot kunt checken. Uiteraard krijgen de winnaars ook automatisch bericht. Binnen 6 weken wordt de prijs thuisbezorgd of in geval van een geldprijs gestort op uw rekening.