Op zaterdag 22-12 stond de wedstrijd tegen Dijkvogels A2 in de Olympiahal op de agenda. Op papier een wedstrijd die wel eens heel spannend kon gaan worden, vanwege de resultaten die tot nu toe behaald waren.

De wedstrijd begon in een hoog tempo en de openingstreffer was voor de bezoekers, maar Olympia kon al snel op 1-1 komen. De wedstrijd leek te gaan zoals van tevoren bedacht, de teams bleven steeds in evenwicht. Er werd voor rust niet 1 keer een groter verschil dan 1 doelpunt gecreëerd. Dit resulteerde in een 5-6 ruststand.

Na rust werd al snel de gelijkmaker gemaakt door het benutten van een terechte strafworp en kreeg de thuisploeg meer grip op het spel van de bezoekers. Vanaf de 6-6 werd er door goed samenspel, in rap tempo een voorsprong van 11-7 gerealiseerd. Op dit moment leek de wedstrijd gespeeld, maar de ploeg uit Maasdijk kon de achterstand toch nog tot 2 doelpunten verkleinen. Olympia herpakte zichzelf en kwam niet meer in de problemen. Dit resulteerde in een welverdiende 15-11 overwinning!

De aanwezige supporters konden genieten van een zeer attractieve wedstrijd, welke in hoog tempo werd gespeeld. De variatie in doelpunten (4 strafworpen, 2 doorlopers, 8 afstandsschoten en 1 vrije bal) maakte het een extra aantrekkelijk duel.

Joey Ockeloen (4 doelpunten), Michael Weeda (1 doelpunt), Iwan v.d. Wacht (1 doelpunt), Jordy Mehzic (1 doelpunt), Ilona v.d. Wacht (4 doelpunten), Sara Oranje (3 doelpunten), Meriam el Fazazi (1 doelpunt), Dilara Buyuk.