Op zaterdag 5 Januari stond de wedstrijd tegen Vitesse B2 uit Barendrecht op de agenda. Op papier zou Olympia B2 sterker moeten zijn, maar dat is nooit zeker omdat de competitie nog erg jong is.

In de Olympiahal was een gezellige drukte op de tribune om het team aan te moedigen.

De ploeg uit Spijkenisse begon voortvarend, maar de massaal gecreëerde kansen wilden er maar niet in. Gelukkig werd uiteindelijk de score geopend door het benutten van een strafworp. De tegenstander maakte echter als snel gelijk (ook door een strafworp). Olympia bleef optimistisch en bleef vele kansen creëren. Gelukkig leek in de loop van de eerste helft de ban gebroken en ging de thuisploeg met een terechte 5-1 voorsprong de rust in.

De 2e helft liet eenzelfde beeld zien. De tegenstander werd ontzettend strak verdedigd, waardoor zij vrijwel geen kansen kreeg en Olympia wist de korf steeds vaker te vinden. Hierdoor wist de thuisploeg steeds meer afstand te nemen en werd de eindstand uiteindelijk maar liefst 15-1.

De scores kwamen door: 5 strafworpen, 7 afstandsschoten, 2 doorlopers en 1 vrije bal. Door deze overwinning neemt Olympia B2 de 3e plaats in hun divisie in, wat een prima prestatie is!

Gilliano Mieremet (3 doelpunten), Elien Koot (3 doelpunten), Zara Zaal (3 doelpunten), Kevin Koster (2 doelpunten), Evi Hartstra / ’26 Romy Seinen (2 doelpunten), Esmée Weeda (1 doelpunt), Malisafija van Loon (1 doelpunt), Soraya v/d Woude.