Na maar liefst 4 weken geen competitiewedstrijd te hebben gespeeld, trad Olympia B3 op zaterdag 19-01-2019 aan tegen KOAG B4. De dames van Olympia moesten er echt weer inkomen en speelden niet op het niveau wat er van ze verwacht mag worden.

De thuisploeg maakte er in de eerste helft toch een echte wedstrijd van. Na een 0-1 achterstand wisten de dames met een afstandsschot de gelijkmaker te scoren. Zij kwamen via een doorloper ook op een 2-1 voorsprong, maar vanaf dat moment ging het helaas wat minder. Met de rust stond er een 2-3 stand op het scorebord.

In de 2e helft kreeg de thuisploeg een aantal kansen, maar deze wilden er helaas niet in. Bij de bezoekers ging dit allemaal wat makkelijker. Bij de stand 2-6 kon Olympia weer iets terugdoen via een afstandsschot en na de 3-7 werd er een mooie doorloper gemaakt wat de eindstand op 4-7 bracht.

Door deze onnodige verliespartij lijkt de aansluiting met de top 3 in deze competitie lastiger te worden, maar de dames rechten in de volgende wedstrijd vast weer hun rug. Na wederom een weekje rust, treffen zij op 02-02-2019 de nummer 3 van de ranglijst op eigen terrein. De tegenstander is dan Nikantes B1 uit Hoogvliet.

Megan Krispijn (2 doelpunten), Valentina Franchimont (1 doelpunt) , Madelief van Wijngaarden (1 doelpunt), Aliene van Veen, Leila el Eman, Lotte Barreveld, Djeli van der Linden & Milou Bliekendaal.