Op zaterdag 16 maart stond de thuiswedstrijd tegen de nummer 2 van de ranglijst, Triade B1 uit Langerak / Nieuwpoort, op het programma voor Olympia B1. Bij winst zou Olympia de titel in de wacht slepen.

Olympia speelde een zeer sterke wedstrijd en liet hiermee zien wie de terechte kampioen in deze divisie moet zijn.  Met mooi spel in een hoog tempo werden er voldoende kansen gecreëerd om een mooie voorsprong op het scorebord te krijgen bij rust van 10-4.

De in grote getale aanwezige supporters, genoten van het geboden spel en gingen er nog eens goed voor zitten bij aanvang van de 2e helft. De 2e helft werd echter wat minder spectaculair, maar nog steeds heel goed. Door het vele doorwisselen van de tegenstander werd het iets onrustiger, maar de thuisploeg liet zich niet gek maken en speelde de wedstrijd prima uit. De 2e helft bleef qua score in evenwicht, wat een 16-10 uitslag opleverde. De titel voor het zaalseizoen was binnen!

Na de huldiging door het bestuur, volgde uiteraard een welverdiend feestje in de kantine met taart en kinderchampagne. Op 30 maart staat er nog 1 laatste competitiewedstrijd op het programma tegen Merwede, de nummer 4 van de ranglijst. Uiteraard zullen de Olympianen de competitie in stijl af willen sluiten en zullen zij vol voor de overwinning gaan!

Mariska Beijer, Amber v.d. Linden, Fenne Oranje, Loraina v.d. Wal, Denzel Giwa, Nick de Ruiter, Raoul de Bruin, Mike Ockeloen.