Om 17:10 stond de uitwedstrijd van Olympia A1 op het programma tegen de nummer 4 van de ranglijst Dijkvogels uit Maasdijk, een team dat zeker niet onderschat mag worden! Olympia begon erg sterk en wist al snel een 0-4 voorsprong op de borden te zetten. Na deze bliksemstart kwam ook de thuisploeg beter in de wedstrijd en was de score bij rust 3-7. Na rust kwam Dijkvogels sterk terug tot 5-7, waardoor de spanning weer terug was in de wedstrijd. Olympia wist echter een tandje bij te schakelen en wist de score uit te bouwen toto 5-10. Vervolgens verliep de wedstrijd net als in de 1e helft, wat meer in balans en was de eindstand 9-14! Het kampioenschap was voor de A1 een feit!

Joey Ockeloen (4 doelpunten), Michael Weeda, Iwan v.d. Wacht (2 doelpunten / Mike Ockeloen ‘52), Jordy Mehzic (1 doelpunt), Ferry Witte, Ilona v.d. Wacht (4 doelpunten), Sara van Oranje (3 doelpunten), Dilara Buyuk.