Op zaterdag 30-03-2019 stond de laatste zaalwedstrijd van Olympia C1 op het programma. De C1 zat in een moeilijke poule, maar wist vorige week voor het eerst te winnen. Het team van Olympia zit in een goede flow en was klaar voor deze laatste zaalwedstrijd tegen Die Haghe C2. De  bezoekers uit Den Haag stond bij aanvang van de wedstrijd op de één na laatste plek en de thuisploeg op de laatste plaats, de Olympianen zagen dus zeker mogelijkheden om de goede lijn door te trekken.
De wedstrijd begon moeizaam, maar al snel kwamen toch de openingstreffers 1-1. Het spel ging lange  tijd gelijk op. Die Haghe speelde veel op de aangeef, dus onze taak was de aangeef eruit halen. Voorverdedigen dus! Dat ging naarmate de wedstrijd vorderde steeds beter. Olympia kwam beter in de wedstrijd en wist door een aantal mooie acties en doorbraken op 2 punten voorsprong te komen. Helaas kon Die Haghe wel weer op een gelijke stand komen. Olympia moest een tandje bij zetten, ging beter verdedigen en liet de bal sneller rond gaan in de aanval. De voorsprong werd weer hersteld en zo won Olympia ook de laatste wedstrijd in de zaal met 7-5. Hopelijk kan Olympia C1 deze stijgende en groeiende lijn doorzetten op het veld! Vanaf deze week beginnen de veldtrainingen weer bij Olympia en zal de competitie op 20 April weer starten. We gaan voor een mooi buitenseizoen!

Jonathan, Divano (2), Xander (1), Djustin (1), Nynke (25′ Jivani), Sabriya (1), Sarah (2), Marit