Op 22 mei vindt het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi van korfbalvereninging Olympia plaats. Dit jaar doen er maar liefst 14 scholen, 96 teams en ruim 800 kinderen mee aan dit fantastische evenement. Dit brengt uiteraard ook een heuse logistieke operatie op gang. Wij willen de bezoekers van dit evenement verzoeken om zo veel als mogelijk op de fiets / scooter / brommer te komen, aangezien de parkeergelegenheid beperkt is. Bij de ingang van het sportcomplex is uitsluitend toegang voor mensen die op de fiets / scooter / of brommer¬† (en uiteraard te voet) komen. Alle auto’s zullen in de parkeervakken buiten het sportcomplex geparkeerd moeten worden. Wij willen u erop wijzen dat parkeren in de berm niet is toegestaan en kan leiden tot een bekeuring. Uiteraard hopen wij allemaal weer op een prachtig en sportief evenement. Tot 22 mei!