Wederom een fantastisch verslag van Lorenz, uit het hart geschreven….

Zaterdag 15-06 was het dan zover. Een mooi affiche: Olympia E1  tegen Capproen E1. Wie wint is kampioen. Een gelijkspel is niet genoeg. Wauw wat gaaf. Dit zijn de wedstrijden waar je voor leeft ;-). Met Eva Ottevanger was er een goede scheidsrechter aangesteld. Dat heeft deze topwedstrijd natuurlijk nodig. Daarnaast was er langs het veld bijna geen plaatsje meer te bemachtigen. Genoeg support dus. Met wat puntjes op de i door coaches Marjolein en Lorenz kon de match beginnen. In de eerste 20 minuten ontspon zich een ware kampioensthriller. 0-1 achter, 1-1 gelijk, 1-2 achter, 2-2 gelijk. Met 3-2 hadden we onze eerste voorsprong te pakken, maar deze pareerde Capproen mooi met de 3-3. Wauw…wie gaat er winnen? Capproen was gevaarlijk met het schot, maar kon in de actie naar binnen ook wat gevaar stichten. Gerust waren we allerminst. In de rust werd er gehamerd om gesloten en meer op de vrouw en man te verdedigen. En met voor verdedigen onder de korf moest het verdedigende werk op orde gesteld worden. Aanvallend doorgaan op dezelfde weg, want Olympia E1 was goed bezig. En jawel hoor…het kwam goed. De TGV kwam weer op toeren.  In de tweede helft stelde de Blue White Army orde op zaken. Was het zo dat Capproen echt veel minder was? Nee, eigenlijk niet. Zij kregen hun kansjes heus nog wel, maar Olympia E1 was gewoon de gretigste van de twee.  Olympia liet gewoon zien het allerliefst het kampioenschap in de wacht te willen slepen. Er werd gestreden op iedere grasspriet van het kunstgras. Wat een kanjers. Met mooi en snel samenspel werd het spel van Capproen gecounterd. Vlijmscherpe combinaties leverde loepzuivere doelpunten op. En zo was het van een ware kampioensthriller in eens een wedstrijd die duidelijk in het voordeel van ons beslist ging worden. 4-3, 5-3, 6-3 en Bammmm 7-3. De goed leidende arbiter van dienst Eva Ottevanger floot af en het kampioenschap was een zwaar verdiend feit. Ze hebben het geflikt, gefikst. They done it!!!

En zo komt er een eind aan een mooi tijdperk. Een tijdperk die met winst op het VEO toernooi en het algeheel kampioenschap afgesloten wordt. Onder de bezielende leiding van Marjolein en Lorenz. Samen met Feike, Femke, Lynn, Quinten en David is er dit seizoen een mooi huzaren stukje afgeleverd. Wat begon als kleine daden. Sloeg over naar grootse daden. Dat werd nog even doorgenomen bij het nuttigen van heerlijke blauw wit kleurende cup cakes. Daarvoor dank Danielle.

Olympia E1 gaat in zijn geheel over naar de D. Waar de kids weer een hoop gaan leren, mooie herinneringen gaan maken en momenten gaan beleven. Ik wil jullie via deze weg daar ontzettend veel succes en plezier mee wensen. Ik heb van Olympia E1 genoten. Ik heb van jullie genoten toppers.

Dan rest mij niets anders nog dan mijn dankwoord uit te spreken voor de leuke tijd die ik met de kids, ouders en Marjolein heb gehad. Daarvoor dank. Deze prestatie is onze prestatie. 1 team, 1 taak. Samen staan we sterk.

Tot volgend seizoen, want ik hou jullie allemaal in de gaten hoor, maar eerst lekker vakantie vieren.

Groetjes Lorenz