Zaterdag 15 Juni stond de wedstrijd Olympia 1 tegen Thor 1 op het programma. Dit keer moest het, het seizoen afsluiten met een overwinning. Dat zou de kers op de taart zijn na een mooi, maar ook moeilijk seizoen.

De wedstrijd begon met een 1-0 voorsprong, maar al snel kon Thor aanhaken en werd het 1-1. Hierna kwamen we toch op een kleine voorsprong van 4-1. Dit was het moment waarop we dit moesten uitbouwen, maar helaas gebeurde dat niet. Thor kwam terug en zo werd het weer 6-6. Zo ging het de rest van de wedstrijd door. Steeds een puntje verschil en dan kwamen ze er weer bij. De laatste minuten van de wedstrijd naderde, na een strafworp kwam Olympia op een 11-10 voorsprong. Goed verdedigen was nu van groot belang om zo de overwinning binnen te halen. Het waren spannende laatste minuten, maar het eindsignaal klonk. De overwinning was voor Olympia!

Naast de drang om te winnen tijdens deze wedstrijd, was er ook een gevoel van afscheid. Shane van Bree heeft zijn laatste wedstrijd gespeeld en neemt afscheid. Gelukkig zullen we hebben nog naast het veld zien, natuurlijk als toeschouwer maar ook tijdens de activiteiten op de korfbal. En als laatste ook het afscheid van Peter Buitendijk, onze hoofdtrainer. Na 3 jaar samen te hebben getraind, wedstrijden hebben gewonnen, wedstrijden hebben verloren en het kampioenschap van vorig jaar, zijn we een hechte groep geworden. Via deze weg willen wij Peter bedanken voor alles van de afgelopen jaren en wensen hem veel succes in de toekomst.

Shane (3), Andre (4), Lennart (1), Jason (2), Nienke (1), Nadine, Tanya, Eline