En nog een coach (Eline v.d. Wacht) die in de pen is gekropen. Een mooi geschreven stuk, wat de progressie van een team (mede door de begeleiding van 2 gedreven coaches) in een notendop laat zien.
Na een moeizame start dit seizoen, hebben we het met elkaar goed geëindigd. In het eerste deel op het veld en de zaal zaten we in een moeilijke poule. Hard werken was noodzakelijk en dat is de C1 steeds meer gaan doen en steeds meer gaan laten zien. Dat kwam steeds meer tot uiting sinds de laatste twee wedstrijden van de zaal. We lieten ons niet meer het kaas van het brood eten, we durfden meer te schieten en gingen veel beter voorverdedigen. Zo gingen we meer doelpunten maken en de verdediging werd sterker. Hierdoor wonnen we natuurlijk wedstrijden.
En dan komt ook een kampioenschap om de hoek kijken. Met nog 2 wedstrijden op het programma wisten wij het al, we zijn kampioen! Maar het is natuurlijk het allermooist om het dan helemaal af te maken en dat was ongeslagen kampioen worden.
De laatste wedstrijd van het seizoen was tegen de nummer 2 in de poule, namelijk ‘t Capproen.  De uitwedstrijd was van beide teams niet hun beste wedstrijd, dus het kon vandaag nog best spannend worden.
En spannend werd het! Olympia en ‘t Capproen bleven gelijk op gaan, het lukte ons niet om een gat te slaan. Hierdoor kon ‘t Capproen steeds blijven aanhaken. Er zaten mooie aanvallen tussen, maar we beloonde onszelf niet genoeg.
Maar Olympia C1 bleef doorgaan en liet zien dat zij wilden winnen, wat uiteindelijk resulteerde in een 11-8 eindstand.
Olympia C1 ongeslagen kampioen!

Trotse coaches Shane en Eline

Jonathan (1), Xander, Divano (2), Djustin (2), Nynke (1), Sabriya (2), Jivani (2), Marit, Sarah (1)