Beste Olympianen,
Zoals de meesten weten, heb ik zaterdag 15-062019 mijn laatste wedstrijd gespeeld voor Olympia. Op deze manier wil ik iedereen bedanken die dit moment zo bijzonder heeft gemaakt. Natuurlijk wil ik ook alle trainers en teamgenoten, met wie ik in de afgelopen 12 jaar heb gespeeld en getraind, bedanken. Ook zij hebben er voor gezorgd dat ik het al die jaren zo naar mijn zin heb gehad en waarom ik altijd met veel plezier heb gekorfbald. Niet alleen de trainers en teamgenoten, maar ook alle kinderen aan wie ik trainen heb gegeven (en wie ik hopelijk iets geleerd heb) wil ik bedanken. Ik heb van jullie in ieder geval zeker iets geleerd!
Verder ben ik heel blij dat ik in dit laatste seizoen samen met Eline en de C1 het veld kampioenschap heb behaald. Ik wil hier ook nogmaals duidelijk maken hoe trots ik ben op de groep en wat zij gepresteerd hebben. Van waar ze begonnen tot waar ze nu staan!
Ik heb bij Olympia super leuke jaren gehad, waaraan ik veel vrienden, maar door de gemengde sport ook veel vriendinnen (ook een pluspunt van korfbal), overgehouden heb. En misschien ben ik toch wel het meest dankbaar voor de sport en de plek waar ik Eline heb leren kennen. Hier ben ik nog elke dag super blij mee en trots op.
Ik blijf nog wel, waar nodig, betrokken bij de vereniging, ik zet alleen een klein stapje terug. Nogmaals iedereen bedankt die bij mijn korfbal loopbaan betrokken is geweest. En voor nu, allemaal een fijne vakantie en hopelijk tot snel!
Shane.