Vandaag werd dan echt de allerlaatste wedstrijd van het seizoen gespeeld en Olympia 4 had deze eer. Tegelijkertijd had de wedstrijd nog een extra lading, een aantal mensen van het 4de zouden hun laatste wedstrijd spelen en daarbij konden ze ook nog kampioen worden. Thijmen en Iwan kwamen vandaag het team versterken met een invalbeurt. Het weer deed ook goed zijn best, al stond er een lekker windje op het veld van Good Luck. Met al deze punten bij elkaar beloofde het een leuke wedstrijd te worden.

De wedstrijd begon rustig in dezelfde sfeer als het weer ;-). Er werd goed verdedigd, zo konden er een hoop ballen worden onderschept. Na 9 minuten volgde het eerste doelpunt van Rebecca, een afstandsschot. Daarna volgde al snel nog een afstandsschot van Anouk, de 0-2. Die werd meteen vervolgd door ook nog een mooie omdraaibal van Diane. Olympia zat in een goede flow, hopelijk kunnen ze deze lijn doorzetten naar hun kampioenschap Ook Good Luck scoorde hun eerste doelpunt door een afstandsschot, hierdoor werd het 1-3. Na een aantal lange aanvallen van de tegenpartij, die niet door hen werden benut, viel er wel een doelpunt voor Olympia, een afstandsschot van Arie, dit was ook meteen de ruststand: 1-4.

Na een kort praatje, wat water en siroop wat smaakte naar een waterijsje ‘:-)’ was het weer tijd om te beginnen. Ook nu was het weer even inkomen, maar na 10 minuten werd het eerste doelpunt van de tweede helft gemaakt, helaas nu voor de tegenstanders, 2-4. Na een mooie aanval en acties van het hele vak, werd er verdiend gefloten voor een strafworp die werd afgemaakt door Alex, 2-5. Een aanval met veel schoten zorgde voor het zesde doelpunt voor Olympia, de 2-6 door een afstandsschot van Iwan. Meteen de aanval erna werd de 3-6 gescoord door Good Luck. Na een mooi schot van Thijmen, kon Arie na de rebound de 3-7 maken via een korte kans. Helaas kon Good Luck daarna meteen weer aanhaken met een afstandsschot, de 4-7. 5 minuten voor tijd maakte Lente een afstandsschot voor de 4-8, maar ook nu kon Good Luck meteen weer aansluiten naar de 5-8. Gelukkig pakte Olympia de draad meteen weer op en werd het 5-9. Good Luck zat ook in een goede flow en maakte meteen weer de 6-9 door middel van een schot. Nog 2 minuten op de klok! Na een mooie aanval met veel schoten in de laatste minuut, maakte Alex de 6-10. Olympia 4 is kampioen!

Via deze weg bedanken we Lente, Rebecca, Alex, Diane en Arie voor hun inzet en enthousiasme tijdens de wedstrijden bij Olympia!

Geschreven door Eline v.d. Wacht