Op zaterdag 7 september stond de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen op het programma voor Olympia 2. Het zou een lastige blijken.

De wedstrijd begon na een positieve speech van het nieuwe trainersduo Lorenz Cafferata en Marcel v.d. Akker. De wedstrijd was in evenwicht tot de 4-4 stand. Helaas kwam Oranje Wit daarna op stoom en kon zodoende afstand nemen van Olympia, wat resulteerde in een 4-8 ruststand.

De 2e helft begon helaas zoals de eerste helft was geëindigd en pas bij 4-11 kon Olympia weer wat terug doen. In deze fase van de wedstrijd ging het even weer gelijk op,  met steeds een doelpunt voor Olympia, gevolgd door een tegentreffer van de bezoekers. Echter hadden de oranje witten een betere eindspurt, waardoor de stand op het scorebord bij het eindsignaal een 7-17 einduitslag liet zien.

Er was uiteraard op een betere start van het seizoen gehoopt, maar er waren ook zeker positieve punten waarop verder gebouwd kan gaan worden. Indien de gemiste gecreëerde strafworpen waren benut had de uitslag er al een stuk positiever uitgezien. Volgende week zal er verder gebouwd moeten worden in de uitwedstrijd tegen Seolto 2 in Vlissingen.

Pjotr van Deursen, Rick Esseboom (Andre v.d. Wacht 2 doelpunten) , Karin de Zeeuw (Sara Oranje), Esmay v.d. Akker (2 doelpunten), Jermain v.d. Akker, Jason (1 doelpunt /Iwan v.d. Wacht), Nadine v.d. Steen (Ilona v.d. Wacht), Eline v.d. Wacht (1 doelpunt).