Team van de week          :              Olympia 3

Olympia 3 – Albatros 5

In de heerlijke najaarszon stond de 2e wedstrijd van de najaarscompetitie van Olympia 3 op het programma. Albatros uit Zwijndrecht kwam op bezoek in Spijkenisse.

Olympia kwam lekker uit de startblokken. Jerry en Michael wisten in het begin de korf al snel te vinden. Een 2-0 voorsprong stond al snel op het scorebord. Hierna ging de wedstrijd wat gelijkwaardiger op. Ondanks dat je aan de wedstrijd wel merkte dat Olympia de betere ploeg was, kon Albatros toch steeds de aansluiting vinden. Na de 4-1 kwamen de bezoekers terug naar 6-5 en 7-6. Er werd gerust met een 8-6 stand in het voordeel van de thuisploeg.

Na rust maakte de bezoekers al snel 8-7, maar daarna gaven de Olympianen gas en konden zij het verschil weer vergroten naar 5 doelpunten. Dit was de genadeklap en hierna konden Spijkenissers de wedstrijd gedegen uitspelen naar een 15-11 overwinning. Ze zijn hierdoor de gedeelde koploper geworden, samen met Wion 4. De westrijd tussen deze 2 koplopers staat op het programma in Rotterdam voor zaterdag 21 september as.

Robert Huisman (5), Jerry Kasten (4), Gertjan de Zeeuw (2), Michael Weeda (2) (‘35 Jan Voogt ), Lottie Aalbregt, Leonie Kasten (2), Eline de Zeeuw, Marjolein Voogt (’52 Dilara Buyuk)