Deze week staat Olympia C2 in de schijnwerpers. Een team met veel potentie, die onder de bezielende leiding van Iwan v.d. Wacht en Michael Weeda moet gaan groeien naar een leuk spelend team, wat prima resultaten neer kan gaan zetten.

De eerste wedstrijd was het team nog zoekende en uiteraard werd er gehoopt dat het deze week vooruitgang zou laten zien.

De eerste helft waren de bezoekers de betere, maar toch waren er zeker lichtpuntjes. Eigenlijk zat het probleem niet zozeer in de verdedigende kwaliteiten van het team, maar meer dat de aanval niet genoeg kansen kon creëren en het vaak bij 1 aanval per keer moest laten. Hierdoor kwam de druk teveel op de verdediging te liggen, waardoor de tegenstander toch tot scoren kon komen. Helaas keken de speler van Olympia in de rust tegen een 0-4 achterstand aan.

Tijdens de rust konden er toch nog wat aanwijzingen gegeven worden en met hernieuwde moed stapte de thuisploeg weer het veld in.

Gelukkig konden ze de wedstrijd nu beter in balans houden en werd de 2e helft eigenlijk een gelijkspel met 2-2. Dit hield wel in dat de eindstand op 2-6 werd bepaald, maar de 2e helft gaf zeker goede hoop voor de volgende wedstrijden. Met hard werken en er met z’n allen voor blijven knokken, gaat zeker resultaten geven! Volgende week staat de uitwedstrijd tegen OZC C2 uit Rotterdam-Zuid op het programma. Een wedstrijd waar zeker wat te halen valt!

Merel Teeuwen (1 doelpunt), Sahra Hashemi, Yfke Zevenbergen (1 doelpunt), Lotte Gunneman, Anouk Bochoven, Cheyenne de Kluis, Kasper,  Austin Kroos, Sven. (Marit de Ruiter was afwezig).