Vandaag stond er een wel heel spannende wedstrijd op het programma. Nio E3 uit Rotterdam kwam op bezoek in Spijkenisse. Een geduchte tegenstander, waar vorige week in de uitwedstrijd met 2-5 van werd gewonnen. Hierdoor stond de ploeg uit Spijkenisse ongeslagen op de 1e plaats en hadden zij Nio naar de 2e plaats verdrongen. Kon de thuisploeg dit goede resultaat herhalen en nu al een kampioenschap afdwingen? Dit team is er zeker toe in staat!

Vandaag ontbrak Tiego vanwege andere verplichtingen, maar waren Quinten en Joey bereid gevonden om op de reservebank plaats te nemen.

Helaas bleek de thuiswedstrijd lastiger dan de uitwedstrijd. Het niveau wat er normaal was kon niet gehaald worden. Misschien waren het de zenuwen voor een wedstrijd zoals deze of misschien was de vorm van de dag er even niet. Toch werd er ontzettend hard gewerkt door het team en bleven ze knokken voor wat ze waard waren. De ballen wilden er niet in en de tegenstander kwam op een 0-3 voorsprong. Gelukkig kon invaller Joey in de 3e helft toch nog de eer herstellen en de 1-3 op het bord krijgen. Het is nu belangrijk om de volgende 2 wedstrijden tegen Eureka E1 en Reeuwijk E1 te winnen, dan is het kampioenschap alsnog een feit. Onder de bezielende leiding van Evi Hartstra en Michelle Karelse zal dat zeker gaan lukken!

Abby Karelse, Dewi de Ruijter, Lisa Jansen, Yasmine Ben Romdhane, Tiego Schutte (afwezig), invallers Joey (1 doelpunt) en Quinten.