Beste leden,

Via deze weg willen wij u graag een update geven vanuit het bestuur.

Grote Clubactie

Eind vorig jaar is er door veel jeugdleden met heel veel enthousiasme geprobeerd zo veel mogelijk loten te verkopen voor de Grote Clubactie. Helaas moeten wij mededelen dat de loten door de vereniging te laat zijn ingevoerd, waardoor er vanuit onze vereniging officieel geen loten zijn verkocht en er dus niet is meegedaan aan de Grote Clubactie.

Vanwege onderbezetting en ziekte hebben wij als bestuur niet voldoende overzicht kunnen houden over de commissies en hebben wij dit niet kunnen voorkomen. Wij bieden hiervoor dan ook onze excuses aan.

Wij zoeken uit wie de meeste loten heeft verkocht zodat hij/zij nog wel een mooie prijs kan uitzoeken bij TopSport.

Bestuurslid wedstrijdzaken (senioren)

Helaas heeft Martijn Koolwijk zijn werkzaamheden als bestuurslid Wedstrijdzaken (senioren) neergelegd. Wij willen Martijn ontzettend bedanken voor zijn inzet de afgelopen jaren binnen korfbal technische zaken. Eerst als lid van de JTC en vervolgens als (bestuurs)lid van senioren TC. Daarnaast wensen wij hem alle sterkte gedurende het herstel van zijn zware blessure!

Evelien zal voor een groot deel Martijn zijn werkzaamheden overnemen. Uiteraard kunnen wij hier alle hulp bij gebruiken. Dit hoeft niet direct als bestuurslid, maar kan ook als lid van de senioren TC. Bij interesse kunt u een van de bestuursleden aanspreken of contact opnemen via secretariaat@olympia-spijkenisse.nl.

Vrijwilligersavond

Bij de afgelopen ledenvergadering is er een vrijwilligersavond beloofd. Helaas kan deze avond, vanwege de onderbezetting in het bestuur, niet georganiseerd worden.

Bestuurslid Algemene Zaken Intern

Een aantal weken geleden lieten wij u weten dat Tanya van Buuren had aangegeven de functie Bestuurslid Algemene Zaken Intern op te willen pakken. Er heeft zich geen tegenkandidaat gemeld en daarom neemt Tanya per direct de functie Algemene Zaken Intern op zich.

We hopen u voldoende te hebben geïnformeerd. Mochten er nog vragen zijn (over welk punt dan ook) dan beantwoorden wij deze graag.

Met vriendelijke groet,

Lottie Aalbregt

Secretaris S.C. Olympia

 

PS.We zijn ook nog steeds op zoek naar een voorzitter. Heeft u interesse of kent u iemand die interesse heeft? Laat het ons weten!