Binnenkort starten we het seizoen met de oefenwedstrijden, snel gevolgd door het begin van de competitie. Tijdens de wedstrijden op Olympia gelden de volgende richtlijnen.

Blijf in ieder geval thuis bij ziekte en verkoudheid! Houd ook altijd 1,5 meter onderlinge afstand buiten de velden.

Ben je op vakantie geweest naar een risicogebied (oranje gebieden volgens het Ministerie van Buitenlandse Zaken), blijf dan minimaal 2 weken na terugkomst thuis en kom niet naar de trainingen en wedstrijden! Dit geldt zowel voor spelers, coaches, scheidsrechters als publiek.

tekst gaat door onder afbeelding

Voor en na de wedstrijd worden daarnaast geen handen geschud met de tegenstanders.

In de kantine zijn we helaas ook gebonden aan strenge maatregelen. Alle leden en gasten in de kantine of op het terras moeten verplicht zitten op een stoel of staan in de rij bij de bar. Zorg uiteraard dat de rij niet te lang wordt. Wacht anders even buiten tot er ruimte is in de wachtrij. Daarnaast vragen we conform de landelijke richtlijnen alle leden en gasten om hun contactgegevens achter te laten zodat de GGD contact op kan nemen indien er onverhoopt een besmetting wordt geconstateerd. Voorlopig heeft de keuken een beperkt assortiment.

Van de aangewezen bardienstvrijwilligers houdt één persoon toezicht op de bezoekers in de kantine en op het terras. Zorg dat je goed herkenbaar bent met een bardienstshirt. Daarnaast vragen we alle leden om ook de maatregelen in de gaten te houden en waar nodig anderen hierop te wijzen. Alleen samen zorgen we ervoor dat de kantine open kan blijven.

Om drukte in de kleedkamers te voorkomen, wordt het wedstrijdprogramma zo optimaal mogelijk gepland. Daarnaast geldt een maximum van 6 personen tegelijk in de kleedkamer (inclusief douches). Denk aan de andere leden en kleed je zo snel mogelijk om!