Vanaf 10 augustus is het verplicht gesteld om, als sportkantine, een bron- en contactonderzoek aan te bieden. Wanneer iemand besmet is met het coronavirus voert de GGD binnen 24 uur bron- en contactonderzoek uit volgens de landelijke richtlijnen van het RIVM.

Vanwege de AVG-plicht vult iedere bezoeker een formulier in met zijn gegevens en deponeert deze in een afgesloten doos. Met het invullen geeft u toestemming om contactgegevens te verstrekken welke uitsluitend het doel hebben indien er een verzoek van de GGD wordt gedaan voor het bron- en contactonderzoek.
De doos wordt elke dag leeggemaakt en de formulieren worden voor een periode van 14 dagen bewaard. De formulieren en de inleverdoos staan bij de openslaande deuren van de kantine.
Het terras en de kantine zijn ingedeeld om afstand te kunnen houden terwijl u zit. Het terras is ingedeeld met steeds een tafel met daarbij vier stoelen. De tafels en stoelen mogen niet verplaatst worden. Verder bent u verplicht om op het terras en in de kantine een zitplaats te zoeken.

Het bestuur