Naar aanleiding van de laatste persconferenties en de huidige stand van zaken omtrent corona blijft het bestuur voorlopig bij haar beslissing om geen trainingen voor jeugd en/of senioren aan te bieden. Volgens de regering en de bond is het wel mogelijk om met bepaalde restricties in teamverband buiten te sporten, maar volgens ons strookt dit niet met het meest belangrijke advies van de overheid: blijf thuis! Daarnaast kunnen en willen wij trainers niet verplichten om (buiten) training te geven. Een aantal van hen ziet (buiten)trainingen wel zitten en een aantal niet. Dit zou betekenen dat niet alle teams kunnen trainen en wij zijn van mening dat als we besluiten om trainingen aan te bieden dit voor alle kinderen mogelijk moet zijn.

We begrijpen dat dit voor veel (jeugd)leden ontzettend jammer is en wij hopen dan ook dat we z.s.m. op een verantwoorde manier voor iedereen weer trainingen kunnen aanbieden. We bekijken dit in de week van 9 februari opnieuw.

Om in de tussentijd wel in beweging te blijven geeft Lorenz a.s. woensdag 19:30 een online training via Microsoft Teams! Kinderen die hier aan mee willen doen kunnen zich aanmelden via hun trainer en zij ontvangen op een later moment de uitnodiging.

Blijf gezond & hopelijk tot snel!

Bestuur S.C. Olympia Spijkenisse