Naar aanleiding van de persconferentie van vorige week, waarin bekend werd dat de basisschoolleerlingen weer naar school mogen, heeft het bestuur besloten dat de trainingen voor de F-, E- en D-jeugd worden hervat.

Vanwege de maatregelen mogen we niet meer binnen trainen en daarom zullen de trainingen op zaterdagen buiten op het veld plaatsvinden. Aankomende week is dit vanwege het winterse weer nog niet mogelijk en daarom starten we met trainen op zaterdag 20 februari.

De tijden zijn als volgt:

– 11:00 – 11:45 uur: F1, E1, E2
– 11:15 – 12:00 uur: D1, D2, D3

Mocht het winterse weer aanhouden, dan zullen we de training alsnog moeten annuleren. Uiteraard worden de kinderen en ouders in dat geval hiervan op de hoogte gehouden via de website en de socials. Houdt deze daarom in de gaten.

Let op: u kunt de training van uw kind(eren) nog steeds niet bijwonen en de kleedkamers zijn gesloten. 

Helaas zien we gezien de actuele situatie en binnen de huidige maatregelen nog geen mogelijkheid om met de andere groepen op een verantwoorde wijze te trainen. We hopen dat hier snel meer ruimte voor komt en bekijken dit in de eerste week van maart opnieuw.

Om in de tussentijd wel in beweging te blijven geeft Lorenz a.s. woensdag 19:30 een online training via Microsoft Teams! Alle leden met D-leeftijd of ouder die hieraan mee willen doen, kunnen zich aanmelden via hun trainer en zij ontvangen op een later moment de uitnodiging.