Met de aankomende versoepeling van de coronamaatregelen worden de mogelijkheden om te korfballen gelukkig weer verder verruimd (binnenkort volgt hier meer nieuws over). Daarnaast zijn de voorbereidingen voor het volgende seizoen al in volle gang.

Om het nieuwe seizoen goed te beginnen hebben wij in samenwerking met onze sponsor Top Sportwear een mooie actie opgestart. Steun Olympia en sponsor één of meer ballen! Via de website van Top Sportwear schaf je eenvoudig een hele, halve of kwart bal aan voor de vereniging waardoor wij het nieuwe seizoen straks weer met extra materiaal kunnen beginnen. Deel deze oproep zoveel mogelijk, want natuurlijk is het ook voor ouders, supporters, oud-leden, etc. allemaal mogelijk om te sponsoren.

Uiteraard bedanken we alvast al onze balsponsors. Bij het bestellen van de bal kun je aangeven of je ook vermeld wilt worden als balsponsor.

Voor vragen, neem contact op met de penningmeester via het bekende adres.