Beste (ouders/verzorgers van) leden, 

Allereerst zijn wij als bestuur, net als alle leden waarschijnlijk, ontzettend blij dat de eerste competitiewedstrijden weer zijn gespeeld. We hopen natuurlijk op een mooi korfbalseizoen! Een seizoen waarin er weer publiek welkom is bij trainingen en wedstrijden en waar de kantine weer een plek is waar (ouders/verzorgers van) spelers en coaches gezellig kunnen napraten onder het genot van een drankje of een hapje. Om iedereen te kunnen voorzien van een hapje en/of drankje hebben we natuurlijk barpersoneel nodig en dit brengt ons bij het eerste punt uit deze update.

Kantine:
Voor de kantine zijn wij op zoek naar mensen die kunnen helpen bij de invulling van de bardiensten. Geen idee waar alles staat of hoe de kassa werkt? Tot de herfstvakantie kunt u op trainingsavonden meelopen met de kantinecommissie om de bardienst onder de knie te krijgen. Wees welkom voor een uitlegrondje op maandag- of woensdagavond (trainingsavonden).

De kantinecommissie hoopt vanaf de herfstvakantie de bardienst op trainingsavonden en op zaterdagen in te delen per team en op toerbeurt. Ouders/verzorgers kunnen dan de bardienst voor hun rekening nemen. Het schema wordt gedeeld via de trainers in de teamapps. Zo hebben we altijd barpersoneel en kan iedereen op zaterdag of tijdens een trainingsavond iets halen aan de bar!

Lijkt het u wel wat om te helpen (en vindt u zo’n uitleg fijn)? Daar zijn wij heel blij mee. Laat het weten aan Patricia Hartstra via 06-13750252. 

Op trainingsavonden kan er uitsluitend met PIN betaald worden. Op zaterdagen is betalen met contant geld ook mogelijk. 

Statiegeld:
Vanaf 1 juli betalen we in Nederland ook statiegeld over kleine plasticflesjes. Dat is uiteraard bij sportverenigingen niet anders en daarom hebben we in de kantine een grote zwarte container met oranje deksel staan. U kunt hier uw plastic flesjes achterlaten en met het statiegeld van deze flesjes spaart Olympia voor picknicktafels voor op het terras. Spaart u mee? 

Actie bij Plus Meeuw:
Plus Meeuw op het Akkerhof heeft weer een mooie actie om geld in te zamelen voor de vereniging. Doe uw boodschappen bij Plus en spaart mee!
Meer weten? Bekijk hier hoe de actie werkt. 

Start seizoen 2021/2022
We mogen weer wedstrijden spelen! De teams zijn al even aan het trainen en de eerste competitiewedstrijden zijn geweest. Bekijk hier welke maatregelen gelden.

Met sportieve groet, 

Het bestuur