Vanaf zaterdag 25 september worden de coronamaatregelen versoepeld. Echter wordt per die datum wel een coronatoegangsbewijs verplicht voor alle horeca in Nederland. Onze kantine wordt ook aangemerkt als horeca. Daarom geldt vanaf dan de verplichting om je coronatoegangsbewijs (QR-code) te laten scannen aan de bar voordat je plaatsneemt aan de bar of één van de tafels. Dit deel van de kantine is ook aangegeven (zie ook hieronder) en bij de bar is een tablet beschikbaar om de code te controleren. Alleen met een groen scherm mag je plaatsnemen.

Je kunt wel bestellen aan de bar zonder coronatoegangsbewijs en mag door de kantine lopen naar de kleedkamers en toiletten.

Hoe regel je een coronatoegangsbewijs? Lees het hier.

Uiteraard blijft gelden: Bij klachten blijf je thuis (ook na vaccinatie).