Zaterdag 9 oktober is Olympia F1 met nog een wedstrijd te spelen al kampioen geworden. Kanjers!

De F1 is een team met 6 kinderen die dit seizoen allemaal voor het eerst wedstrijden spelen. Allemaal begonnen bij de kangoeroes en dit seizoen doorgestroomd naar de F1. Wedstrijden spelen waren wel andere koek en nog spannend. Maar met veel oefenen en trainen ging het vanaf de eerste oefenwedstrijd al heel goed met de F1. Er wordt meteen veel gescoord. Vangen en gooien is veel geoefend in de trainingen en dat kwam steeds meer terug in de wedstrijd. De F1 groeiden met de week en de oefeningen uit de trainingen kwamen terug in de wedstrijd. Zo is er gewonnen met grote uitslagen waarbij er weinig spanning was. De kampioenswedstrijd van afgelopen zaterdag bracht wel een beetje spanning met zich mee. Maar onder veel aanmoediging van het vele publiek en met aanwijzingen van de coaches is het de F1 gewoon gelukt. Kampioen op hun eerste veldseizoen. Blijf zo doorgaan kanjers en op naar de zaal!