Bijna alle wedstrijden gewonnen! Wat zijn ze trots. Keihard getraind om kampioen te worden. Trainen.. dat is ook eigenlijk best leuk! De kids wisten zelf heel goed waar er getraind op moest worden en iedereen weet van elkaar zijn goede en slechte punten. Zo hebben we Verona; rennen is niks en nutteloos! We scoren gewoon van ver. Romy; pittig verdedigen en je tegenstander een beetje gek maken hoort erbij. Bram; weet precies wanneer hij kan schieten. Maar bij 3x een basketbal schot moet hij trakteren. Yasmine; schreeuwt lekker over het veld en laat de kip voortaan staan. Demi; tegenstanders denken wat een klein lief ding.. maar wat is zij snel! Zo ook Mick; die rent en waar de bal is, is Mick te vinden. Lana; ze begint haar draai te vinden en laat de aanvaller geen moment alleen. Mees; ook zo snel en begint t spel ook te snappen. Hij ziet precies wat er beter kan. Sebastiaan; een echte aanvaller, hij heeft maar 1 doel.. winnen! Milan; multi-inzetbaar en onvermoeibaar. Allemaal een eigen karakter maar allemaal het team-gevoel. Want wat hebben ze lol en hebben ze de pee erin als er iets niet lukt. Samen zijn ze sterk en dat hebben ze zeker laten zien! Wij zijn trots!

Trainers D2 Nancy en Marieke