Vanaf zaterdag 6 november is het coronatoegangsbewijs (CTB) verplicht op binnensportlocaties voor spelers en publiek vanaf 18 jaar voor alle activiteiten. Dit heeft helaas ook consequenties voor Olympia:

  • zonder geldige QR-code kunnen spelers vanaf 18 jaar niet deelnemen aan trainingen en wedstrijden
  • zonder geldige QR-code heeft publiek vanaf 18 jaar geen toegang

Dit betekent ook dat wij jullie hulp nodig hebben voor de controle van de QR-codes. Zonder vrijwilligers die de controle willen uitvoeren, zal de kantine en tribune gesloten blijven voor iedereen. Dit heeft uiteraard grote consequenties voor onze vereniging. Daarom vragen we iedereen om zich aan te melden voor één of meer uren. Aanmelden kan alvast bij dit e-mailadres en binnenkort zal ook een tijdschema worden gepubliceerd.

Hieronder de invulling van de maatregelen per locatie:

Olympia-complex

Wedstrijddagen

Alleen de hoofdingang is geopend. De zij-ingang is gesloten. Iedereen vanaf 18 jaar moet bij de ingang zijn QR-code laten zien.

Trainingsavonden

Spelers vanaf 18 jaar laten hun QR-code controleren door de aanwezige coronacoördinator (of bij afwezigheid door een aangewezen teamlid). Alleen met voldoende vrijwilligers kunnen de kantine en tribune worden geopend. In dat geval controleert een vrijwilliger de QR-codes van spelers vanaf 18 jaar. Zonder vrijwilligers zijn alleen spelers welkom voor de trainingen en blijven de tribune en kantine gesloten. In dat geval zullen ouders hun kinderen alleen kunnen afzetten en ophalen op de parkeerplaats.

Sporthal De Ring van Putten, Sporthal Maaswijk, Gymzaal Rijnlaan

Geen toegang voor publiek.

Neem bij vragen contact op met één van de bestuursleden.