Zaterdag 6 november is een erg leuke dag geweest voor en met de vereniging. De Olympia selectie heeft samen met onze jeugd heel veel plezier gemaakt in Sporthal Olympia. Wat een saamhorigheid.

Van 11.00 uur tot 14.00 is de selectie aan de gang gegaan met de F, E, D, C, B en A jeugd. Met maar liefst 60 aanmeldingen was het een groot succes. Het was om 11.00 uur als eerste de beurt aan onze kids uit de F, E en D teams. En om 12.30 uur was het de beurt aan onze C, B en A teams. Allerlei leuke spelletjes kwamen aan bod. Met de Hoepelrace, Krachtpasterbal, Tcoukbal, Hou je bal van de grond, Scoringsmachine, Speed-, Core en stability, Ballonnenrace, Van het Kastje naar de muurspel en tot slot wat onderlinge wedstrijdjes gingen 6 gemixte teams o.b.v. selectieleden de strijd met elkaar aan. Tijdens de strijd was het genieten van de lach op vele gezichten.

Omdat de selectie vond dat alle kids kanjers waren. Waar zij natuurlijk gelijk in hebben. Kregen zij namens de selectie een toepasselijke Kanjerkoek uitgereikt achteraf. En als kers op de dag werd er ook een heerlijk broodje knakworst en limonade namens de vereniging aangeboden.

Een dag met een gouden randje.