In verband met onvoldoende vrijwilligers voor de controle van de QR-codes blijven de kantine en tribune gesloten tijdens de trainingen op woensdag 10 november. Dat betekent dat kinderen alleen buiten voor de hoofdingang afgezet en opgehaald kunnen worden. Publiek is niet toegestaan. Omkleden in de kleedkamers B en C.
Senioren moeten hun QR-code voorafgaand aan de training laten controleren door een aanwezig bestuurslid of door de aanvoerder van het team. Zonder coronatoegangsbewijs kan er niet getraind worden.

Graag roepen we iedereen nogmaals op om te helpen bij de benodigde controle van de QR-codes. Zonder vrijwilligers zal de kantine en tribune vaker gesloten moeten worden. Meld je aan bij een van de bestuursleden! Ook met één of twee uur help je de vereniging al.

Het scannen van de codes kan heel eenvoudig met e CoronaCheck Scanner. Lees hier meer informatie en download de scanner.