Vandaag hebben we bericht ontvangen vanuit de gemeente dat zij op zaterdagen de controle van de QR-codes bij de ingang van de sporthal verzorgen. Daarnaast hebben we vandaag helaas de volgende uitwerking/aanscherping van de regels ontvangen waarop de gemeente zal handhaven:

  • Ouders van jeugdleden van Olympia (en andere Olympia-supporters) hebben geen toegang tot de kantine. De tribune is voor iedereen gesloten. Thuissupporters mogen dus niet naar binnen. 
  • Het helpen met omkleden van de jongste jeugd is toegestaan, maar daarna zullen de ouders van Olympia-leden het pand moeten verlaten.
  • Ouders die kinderen naar uitwedstrijden rijden mogen met een coronatoegangsbewijs plaatsnemen in de kantine.
  • Vrijwilligers zijn op zaterdagen ook welkom in de kantine, dus bijvoorbeeld trainers, coaches en scheidsrechters mogen in de kantine wachten tot hun eigen wedstrijd. Ook bardienst en zaalwacht mogen naar binnen.
  • De kantine sluit om 20.00 uur.