Vandaag heeft het KNKV besluiten genomen over de wedstrijden en het vervolg van de competitie:

Jeugd Olympia en Olympia 3

De wedstrijden gaan door zoals gepland. Alleen de wedstrijden van Olympia B1 en B2 op zaterdag 11 december worden verplaatst naar een ander tijdstip. Alle maatregelen in de sporthal blijven van toepassing, dat betekent onder andere een verplichte QR-code vanaf 18 jaar, geen publiek op de tribune en een verplicht mondkapje (uitgezonderd tijdens het sporten).

Olympia 1 & 2

Morgen vindt een Kamerdebat plaats waarna een definitief besluit wordt genomen over de wedstrijden na 17.00 uur. Als de aangekondigde maatregelen worden teruggedraaid, gaat de competitie door zoals gepland, inclusief de wedstrijden in de komende weekenden. Als er niet mag worden getraind en gespeeld na 17.00 uur zullen de wedstrijden van Olympia 1 & 2 tot aan de kerstvakantie vervallen.

Meer informatie over de wedstrijden van Olympia 1 & 2 volgt hopelijk op korte termijn. Houd de website in de gaten.