Alweer een ‘bewogen’ jaar. Helaas niet in een werkwoordsvorm die bij een sportvereniging past. Het was een jaar van niet mogen trainen en geen wedstrijden spelen. De senioren zijn veel minder op de club geweest, de kinderen gelukkig vaker, maar nog steeds veel te weinig. Daarnaast het missen van de nevenactiviteiten, geen kamp, er was zoveel tegenslag!
Zeker toen er in juni na een paar maanden weer wedstrijden gespeeld konden worden, werd het duidelijk hoe belangrijk een sportvereniging is. Ontspanning door inspanning. Weer andere mensen ontmoeten, even weg van huis!

Wij zullen er alles aan doen om met behulp van het protocol Verantwoord Sporten, zoveel als mogelijk, het korfballen aan te bieden. Uiteraard hebben wij daar de trainers en andere vrijwilligers bij nodig. Helpt u mee? Meer of minder tijd, wel of geen korfbalervaring, u kunt op alle vlakken iets betekenen voor de vereniging.

Wij wensen u allen fijne feestdagen toe. Hopelijk mogen wij elkaar in het nieuwe jaar weer snel ontmoeten op de club!

Het bestuur