Hierbij een oproep om aanwezig te zijn bij de SPOEDBIJEENKOMST 14 maart a.s.

Wij doen een klemmend beroep op alle leden, ouders van jeugdleden en andere Olympianen om 14 maart aanwezig te zijn. Op de agenda staat of de vereniging nog kan blijven voortbestaan en hoe dit georganiseerd kan worden.

Er zijn zoveel vacatures! Tevens zijn er te veel mensen die meerdere taken binnen de vereniging hebben. Het bestuur is incompleet. Een voorzitter die ook Bestuurslid Wedstrijdzaken Senioren is en senioren scheidsrechterscoördinator. De penningmeester die nu ook de rol van secretaris invult. Volgend seizoen zal Gerard stoppen met zijn wedstrijdzaken-taak en Evelien stopt met haar bestuursfunctie. Er is geen Senioren TC die dit op kan vangen. De JTC is er, maar zwaar onderbezet. Een beleid kan niet worden uitgezet. We zijn nu al bijna stuurloos en worden een zinkend schip!

Vanuit het bestuur is dit een noodkreet. Er moet meegedacht worden in oplossingen, dit kunnen wij als bestuur niet alleen. Kom en denk mee! Komen er geen oplossingen, dan zou de ledenvergadering van 11 oktober a.s. wel eens de laatste van Olympia kunnen zijn. Laten we dit voorkomen!

Eenieder die Olympia een warm hart toedraagt wordt uitgenodigd:
Maandag 14 maart 19.30 uur Olympia-kantine.

Alle trainingen op 14 maart zijn geannuleerd om iedereen de kans te geven aanwezig te zijn.

Voor een overzicht van de meest kritieke vacatures, zie het bericht op de website.

Bij vragen over de functies, neem contact op met één van de bestuursleden of via voorzitter@olympia-spijkenisse.nl.