Vandaag dan de laatste dag van Topsport, onze sponsor/kledingleverancier. Wat vinden wij dit jammer, maar keuzes moeten gemaakt worden. Ron en John bedankt wat jullie allemaal voor korfbalvereniging Olympia hebben gedaan! We wensen jullie het alle goeds en bedankt voor de ontzettende goede services.  Als kers op de taart hebben ze nog 6 ballen gesponsord. Echt super bedankt voor dit afscheidscadeautje!!

Vanaf 21 maart hebben wij een nieuwe leverancier, nl Sport 2000  in Uitstraat 4 te Spijkenisse. Eigenaar Menno neemt alle zaken over en Ron blijft voor ons de shirts bedrukken en ook bij Ron blijft de sportprijzen doen, nu vanaf huis uit! Dit vinden wij ook zeer prettig!  Ook de pasavond neemt Sport 2000 waar en Op maandagavond 4 April van 18 uur tot 20 uur komt Menno naar de vereniging met schoenen en kleding en kennis maken met jullie!! Komen jullie ook???