Nieuw inloopshirt of trainingspak nodig? Broekje of rokje te klein? Via de online Ledenshop kan de Olympia-kledinglijn, bestaande uit onder andere het trainingspak en inloopshirt (beide in heren- en damesvariant), worden besteld. De kleding kan vervolgens worden bedrukt door onze sponsor Sport2000. Hier kan de bestelde kleding vervolgens ook worden afgehaald. In de winkel kan eventueel ook gepast worden.

Ook de club profiteert

Tegelijk met jouw aankoop, sponsor je ook de vereniging. Hummel betaalt een deel van het aankoopbedrag uit als sponsoring aan Olympia. Twee vliegen in één klap dus!

Hoodies, polo’s en softshell jacks

Onlangs hebben we online geïnventariseerd of er behoefte bestaat aan een uitbreiding van de Olympia-kledinglijn. Naar aanleiding van jullie input zijn de polo’s en softshell jacks al direct te bestellen. Aan de hoodies wordt gewerkt en deze zullen binnenkort worden toegevoegd.