Na lang wikken en wegen heb ik, met pijn in mijn hart, moeten besluiten om mijn functie als voorzitter met onmiddellijke ingang te moeten neerleggen.
Ik ben van mening dat, wanneer je  een functie binnen een vereniging aangaat,  je deze dan met de volle inzet moet doen. Helaas kan ik dat niet meer doen omdat mijn werksituatie mij in een positie heeft gebracht waardoor ik geen tijd meer over heb om de functie te kunnen blijven uitoefenen zoals dat zou moeten of zoals ik dat zou willen.

Ik heb de functie altijd met heel veel plezier gedaan en wellicht is er in de toekomst nog iets mogelijk.
Ik wens iedereen die momenteel bij de club betrokken is het allerbeste en ik hoop dat jullie blijven samenwerken om deze mooie club gezond te houden.

Iedereen bedankt en succes voor de toekomst!!

Gerard de Bruin